неделя, 19 септември 2010 г.

love is gay



Аз пиша с дясната ръка, това автоматично ме препраща към десния отбор или 90 процента от населението на Земята. Което значи, че ще живея девет години повече от останалите 10 процента, че имунната ми система е доста по-съвършена и имa три пъти пo-мaлка верoятнoст да стана алкохолик. Та аз, дори сутрин ставам надясно, първата крачка, която правя е с десния крак, влизам в банята и мия зъбите си от дясно наляво. Когато ходя по голяма нужда се изхождам надясно, в автобуса се качвам от дясната врата и когато избирам нещо взимам винаги дясното.
Едно време пишех огледално, всички ме смятаха за специален, докато не им показах как става номерът. Явно да пишеш огледално е впечатлявало само през 15 век, когато Леонардо е пишел тайните си тефтери. Казах си ОК, няма да съм следващия Да Винчи и напук, дори не се научих да рисувам, да проектирам или каквото и да е. Казаха ми, че той можел да рисува с лявата си ръка, докато пише с дясната... и на това не се научих. Реших да бягам от всякакъв допир с този човек, затова и гейовете ми са противни и някак обратни.
И в този ред на мисли, седя и се чудя защо обичам повече едро смляната лютеница от когото и да било на този свят. Може би любовта е гей и страня от нея. Ама пък в една песен се пееше, че любовта е кучка, така че най вероятно тя е кучка-гей. И като казах(написах) кучка-гей се сетих за един доберман, който видях наскоро в една градинка. Той имаше мъжки възпроизводителни органи, но нещата не свършват дотук, имаше си и цицки. Целия се беше оцицкал и се чудя дали когато Бог е създал човека, всъщнoст нe е създал един хермафродит и после е осъзнал, че e грoзно и тогaвa гo е разцепил на Адам и Евa, за да позамаже нещата.
Хмм, жени с коремчета, жени с хавлиени чорапи, жени с косми под мишниците, жени с косми по краката, жени с косми по гърба, жени с косми под носа, жени с косми в носа, жени с косми на косата, жени с червен нос, жени без нос, жени с едно око, жени с две-три очи, жени с пишки, жени без цици, жени под влиянието на наркотици, жени с шофьорска книжка, дърти кубинки, мацки с кубинки, жени на тротоара, жени циганки, жени без пари, жени в яки коли, жени без сутиени, жени фрикасе, жени без мезе, жени на 12 см ток, жени с отток, жени след операция за увеличаване на бюста, жени преди пластична операция на лицето, жени-мъже, мъже-жени, жени над 175см, жени под 155 см, жени готвачки, жени с мазни петна по дрехите, жени фризьорки, жени дърдорки, жени компаньонки, жени от харем, жени по корем, жени на плажа, жени в бара, жени под масата, жени във фейсбук, жени с големи кучета, жени с мръсно подсъзнание, жени в голямо изпитание, жени след изтезание, жени.
Мъже с мустаци, мъже простаци, мъже-жени, жени-мъже, мъже без въже, мъже без инструменти, мъже кашкавалки, мъже парцалки, мъже фешани, мъже с шалчета, мъже с халф-фейс цайс, мъже преди баня, мъже след футболен мач, мъже с бира, мъже които не знаят защо, мъже с празни ръце, мъже с пълни тумбаци, мъже без пълнеж, мъже без оцветявка, насрани мъже, вързани мъже, стари мъже, грозни мъже, миризливи мъже, изморени мъже, мъже без гъдел, романтични мъже, бомбастични мъже, мъже пред фолк-певица, мъже зад фолк-певица, мъже във фолк-певица, мъже в бяло, мъже в черно, мъже преди борба, мъже след убийство, мъже с вазелин, мъже на тревата, мъже във фурната, мъже терминатори, мъртви мъже, мъже с мускули, мъже без скрупули, луди мъже, очевидното лъже, любовта е гей.

1 коментар: