петък, 6 януари 2012 г.

hookers



Довчера Уенди беше с руса коса, но от днес вече е с черна. През няколко месеца обича да експериментира с нея, не знам защо,едва ли и тя знае, просто го прави. Тя е със сини очи, а лицето й е бяло, и червено през зимата, когато излезе навън. Висока е 172 сантиметра и обикновено ходи на 10-12 сантиметрови токове. Уенди не е красива, но определено е търсена. Всъщност тя е пример за онези момичета, които по някакъв начин са изхабили красотата си, дали те сами или животът им го е причинил, нямаше значение.
Уенди е работно момиче. Тя обича да застава на един определен ъгъл, да разкрачва краката си и да гледа в далечината – напред към шосето. Следи автомобилите, докато някой не спре до нея. Когато някоя кола спре, Уенди се качва, договаря цената и колата потегля. След малко този син лек автомобил се скрива зад завоя или някъде другаде, спира на някое тихо, обезлюдено местенце и Уенди изплюва дъвката си. Шофьорът разкопчава дюкяна си, а Уенди се навежда към волана. Така дните минават, автомобилите се сменят, а дюкяните са си все същите. Уенди пък изминава пътя от вкъщи до любимия й ъгъл тихо. Тя не мисли за нищо, живее ден за ден и обича да пие бира в следобедната почивка. Тогава някой от автомобилите я връща на ъгъла, Уенди слиза от него и вади от чантата си шише с освежител за уста. Развива капачката и отпива няколко глътки, жабури си устата и изплюва синята течност. Отива до близката бутка и си взима така желаната бира. Сяда на масичките отпред и пие бирата бавно. След малко смачква кенчето и го изхвърля в кофата за боклук. Връща се на ъгъла,защото е време за още няколко клиента. Понякога в очите на Уенди има буря. Това се случва най-често,когато някое друго момиче е застанало на любимия й ъгъл. Тогава Уенди се приближава до момичето и я хваща за косата. След малко натрапничката е на земята, а Уенди е с кичур в ръката.
Вечерта Уенди се прибира и сваля високите токове. Тя обича да ляга на белия си диван и да си разтяга краката, после бърка в джоба на якето си и вади торбичка с бели кристали. Взима лула от стъклената масичка пред дивана и слага кристалите в нея. Нагорещява издутия край на лулата със запалка и дърпа от другия. После отново разтяга краката си и цялото си тяло. Уенди не обича да мисли много. Тя просто живее ден за ден.

2 коментара:

  1. tova e ot Breking Bad... daje mislq 4e samiq epizod se kazva Wendy. Dobre si go opiasal ama vse pak you know :)

    ОтговорИзтриване