неделя, 3 февруари 2013 г.

Време



Вие сте хубава млада жена. Вие имате всичко, което поискате. Имате и много неща, които не искате. Досега не е имало случай, в който да не намерите човек, който да задоволява прищевките ви. Дори да не го търсите, той изниква отнякъде и свише му идва и желанието да ви задоволява и глези.
Вие сте хубава млада жена. Вие имате всичко. Умеете да готвите, да перете на ръка, да карате мъжа до вас да се усмихва. Освен всичко друго ви се отдават поне три вида спорт. Стреляте чудесно с лък и обичате животните. Твърдо сте против яденето на животински продукти и използването им в модния бизнес.
Вие сте хубава млада жена. Вие имате всичко - чуплива коса, слаби и прави крака, малко и стегнато дупе, прави бели зъби, изящна форма на плочките на ноктите, малки стъпала, стегнат бюст, правилна малка мандибула и набъбнали устни.
Вие сте хубава млада жена. Вие имате всичко, умеете да водите разговор и често излизате от споровете, като победител. Четете много, не следвате модни течения, харесвате и некомерсиални автори, но предпочитате класици. Очилата ви винаги са перфектно почистени. Говорите няколко езика, от които два са от африканския континент.
Вие сте хубава млада жена. Вие имате всичко, но след време от хубавата млада жена ще остане само жената.

3 коментара:

  1. Какво като няма да е хубава,та нали е красива...

    ОтговорИзтриване
  2. не знам ама както е тръгнало няма да мине много време докато не се прочуеш с творбите си , момче.

    ОтговорИзтриване
  3. ЖенаТА е повече от достатъчно. :)

    ОтговорИзтриване